roy-eline11

Bruiloft | Roy & Eline

28 augustus 2015 was de dag dat Roy en Eline trouwden. Ze hadden mij gevraagd om fotograaf te zijn op hun bruiloft, een vraag waar ik natuurlijk ja op heb gezegd. Het was mijn 2e bruiloft, dus allemaal nog vrij nieuw. Maar dat maakte het zeker niet minder leuk om te doen.

Het was een mooie, stralende dag en alles was tot in de kleinste details geregeld. Ik heb een hoop mooie plaatjes kunnen schieten, en aan het eind van de dag was ik moe (heel moe) maar voldaan.

 

roy-eline21

 

roy-eline42

roy-eline44

Collage r-e

roy-eline68

“Whatever may pass, and whatever lies before me.

Let me be singing when the evening comes”

roy-eline217

 

roy-eline187

roy-eline140

roy-eline125

roy-eline286

Roy & Eline, ik vind het een enorme eer dat ik jullie dag heb mogen vastleggen. Bedankt voor alle gezelligheid ;).

Liefs,

Nynke