Processed with VSCO with a6 preset

Time flies

Oeps, ik realiseer me opeens dat het alweer een maand geleden is dat ik iets op mijn blog heb geplaatst. De ideeën zijn er wel, dat is het probleem niet, maar de tijd lijkt wel te vliegen. Op de een of andere manier is opeens de zomer weer voorbij en zijn er een aantal dingen veranderd in mijn leven. Ik vond het dan ook wel weer tijd voor een snelle update.

Sinds kort zit ik weer op school! Een verandering waar ik wel even aan moest wennen. Na de havo heb ik echter geen ‘serieus’ diploma behaald en dit wordt nu wel eens een keer tijd. Met mijn werk kwam het perfect uit, dus ik ben momenteel hard aan het leren om het praktijkdiploma boekhouden binnen te slepen. Het is even pittig omdat ik echt nul achtergrondkennis had voordat ik begon, maar wel weer leuk om iets bij te leren.

Mijn opleiding is echter niet de enige verandering in mijn leven. Vanmorgen hebben Nick en ik namelijk de sleutel gekregen van ons eigen huisje. Het wordt wel een project want we gaan aardig wat verbouwen. Dat maakt het naar mijn mening alleen maar leuker. Een totaal nieuwe stap voor mij en ik heb er dan ook mega veel zin in! Ondertussen probeer ik jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

Er staan trouwens ook weer wat shoots op de planning.