roy-eline

2016 | 2017

Het is alweer 31 december. 2016 is ten einde gekomen en ik moet een beetje aan dat idee wennen. Ik heb het al eerder gezegd, maar de tijd lijkt wel te vliegen. Het was een hectisch jaar waarin er enorm veel is veranderd in mijn leven. Het was ook een jaar waarin ik enorm veel mooie dingen heb kunnen en mogen doen. De lancering van deze website is een van die dingen.

Vorig jaar zat ik in een totaal andere situatie, een andere baan en andere dingen die mij bezig hielden. Toen had ik nooit kunnen denken dat ik nu, een jaar later, verloofd ben, een huis heb, een toffe nieuwe baan en een eigen blog. Allemaal leuke, spannende dingen die 2016 zo bijzonder hebben gemaakt. Ik ben enorm dankbaar voor alle fantastische ervaringen dit afgelopen jaar en voor iedereen die hier deel van uit maakte.

Dat 2016 voorbij is betekent ook dat 2017 aanbreekt. Een nieuw jaar vol nieuwe kansen en uitdagingen. Weer een jaar waarin er ontzettend veel gaat veranderen. Trouwen, ons huis inrichten, verhuizen… En ook in 2017 waarschijnlijk een hoop dingen die ik nu niet voorzie. Dingen die niet passen binnen mijn planning misschien.

Waarschijnlijk ben jij, net als ik, nu druk met plannen maken voor het nieuwe jaar. 2017 moet het jaar worden waarin jouw dromen uit komen. Bedenk tijdens het maken van al deze prachtige plannen echter wel dat het niet vanzelfsprekend is dat deze plannen ooit uitkomen. Sta juist nu ook stil bij al de mensen die hun hele toekomst in hebben zien storten. Door oorlog, ziekte, het verlies van een dierbare of welke andere situatie dan ook.

Het is angstaanjagend om te bedenken dat zoiets ook jou en mij kan overkomen. Dat de wereldvrede ver te zoeken is. Dat je niet zelf te controle hebt over jouw leven en dat van de mensen die je lief hebt. Uiteindelijk willen wij allemaal ons leven bepalen. Ik hoop dat je, wanneer je in een lastige situatie zit, troost kunt vinden in God.

Gezond en gelukkig 2017 toegewenst ♡.

“When you go through deep waters, I will be with you” (isaiah 43:2)